Image
Image
O NAMA

MARKER D.O.O.

Preduzeće "MARKER" d.o.o. Zenica osnovano je 2005. godine kao rezultat dugogodišnjeg rada njegovog menadžmenta u prometu roba vezanih za boje, lakove, termoizolacije i druge materijale u građevinarstvu za enterijere i eksterijere, kao i AKZ zaštitu metala i srodnih roba za široku potrošnju za konzumente i kupce.
Otkad je osnovano, preduzeće "MARKER" d.o.o. Zenica je postalo sinonim za boje, lakove i druge vrste građevinskih materijala, posebno za fine radove u enterijerima. Iskusan menadžment i dugogodišnje iskustvo u ovoj oblasti omogućili su kontinuirani rast preduzeća "MARKER" d.o.o. Zenica, prateći savremene trendove i potrebe kupaca.

18+

godina

sa vama

Danas je “MARKER” d.o.o. Zenica saradnik ozbiljnih kompanija i zastupnik poznatih firmi iz svijeta proizvodnje boja, lakova i drugih pratećih materijala. Posjeduje vlastite prostore za veleprodaju i maloprodaju, što garantuje dugoročan i savremen pristup tržištu i svakom kupcu.

“MARKER” se trudi da u potpunosti zadovolji svoje kupce i pruži im iskustvo i savjete u vezi sa primjenom svojih prodajnih artikala i njihovom ugradnjom, kako bi krajnji korisnici bili zadovoljni.